Mikro Kapital: „Antreprenor, îți venim în ajutor pentru a-ți sprijini dezvoltarea afacerii tale”
October 30th, 2023
În fața instabilității economice și a creșterii costurilor, Mikro Kapital Moldova a luat inițiativa de a sprijini agenții economici hotărâți să își dezvolte afacerile. Astfel, instituția financiară a lansat campania promoțională, care are scopul de a susține întreprinderile mici si mijlocii. Ceea ce face această ofertă deosebit de atractivă este reducerea de până la 5% aplicată la rata dobânzii pentru toate cele trei tipuri de credite.

Cei interesați pot beneficia de această oportunitate, solicitând trei tipuri de credite oferite de Mikro Kapital Moldova:

- Credit Business: Acest credit se oferă până la 1.000.000 de lei fără gaj și este destinat dezvoltării și extinderii afacerii. Perioada de credit este de până la 84 de luni, iar cea de grație - de 3 luni.
- Credit AGRO: Suma sprijinului financiar pentru sectorul agricol poate ajunge până la 1.000.000 de lei, fără necesitatea unui gaj. Perioada de credit este de până la 84 de luni, iar cea de grație - de 8 luni.
- Credit SupeRRapid: Un credit rapid, care poate ajunge până la 150.000 de lei, fără necesitatea unui gaj, destinat pentru micii antreprenori. Perioada de grație este de 8 luni.

„Mikro Kapital Moldova a conceput această promoție specială pentru a veni în întâmpinarea antreprenorilor și pentru a oferi sprijin în eforturile lor de dezvoltare a afacerii în contextul economic actual. Scopul principal este de a asigura accesul antreprenorilor la resursele financiare de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele de creștere. Cu promoția „Ajutor pentru Antreprenori 2023”, ne angajăm să fim alături de clienții noștri pe drumul către succesul afacerii lor”, a declarat CEO Mikro Kapital Moldova, Sergiu Țurcanu.

Promoția „Ajutor pentru Antreprenori 2023” este valabilă până la data de 29 decembrie 2023. Cererile pot fi depuse atât online, cât și în cadrul sucursalelor Mikro Kapital.
Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor existenți, care decid să extindă portofoliul lor financiar cu un produs de credit suplimentar.

Mikro Kapital Moldova: CREDE, VISEAZĂ, CREEAZĂ!

Despre Mikro Kapital Moldova

Membru al grupului internațional, Mikro Kapital Moldova este o instituţie financiară nebancară specializată în furnizarea de microfinanţare pentru IMM-uri din diverse domenii de activitate. Compania sprijină antreprenorii şi fermierii, care au nevoie de capital rapid pentru desfăşurarea activităţii, prin procese accelerate de analiză şi validare a cererilor de finanţare şi studii de evaluare a riscurilor prompt realizate.
Grupul Mikro Kapital investeşte continuu şi susţine instituţiile financiare specializate în finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii din CSI, Europa de Vest şi America Centrală. În prezent, grupul de companii Mikro Kapital activează pe pieţele financiare din Luxemburg, Italia, Elveția, România, Republica Cehă, Rusia, Armenia, Uzbekistan, Kazahstan, Kârgâzstan, Belarus, Tadjikistan, Hong Kong și Ungaria.